Last news in Fakti

10 Август, 2015 04:31 1 524 1

Семейство избяга от дома си, заради "инвазия" на мравки

  • семейство-
  • избяга-
  • дом-
  • мравки-
  • инвазия

Над 10 000 мравки "превзеха" дома на семейство в северен Уелс, предава Mirror. 

Пол Уорън и Кимбърли Флийтъм редовно били посещавани от служители на фирми за обезпаразитяване, тъй като в къщата им често имало насекоми. Постоянен ефект така и нямало, но и те самите не очаквали да бъдат "нападнати" в такъв мащаб от дребните животинки. 

Твърди се, че аномалията е причинена най-вече от климатичните условия. Младото семейство грабнало 2-годишната си дъщеричка от стаята ѝ и побягнало панически навън. 

Любопитно е, че това не е първият подобен случай във Великобритания през тази година. До момента редица граждани на дадени области публикуват снимки в социалните мрежи в интернет, оплаквайки се от насекомите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 motorheadbg

    0 0 Отговор
    10 000 ? Хм! И как ги преброиха? :)