23 Август, 2015 08:32 6 470 4

Отнемат дъщерята на Анджелина Джоли

  • джоли-
  • дете-
  • осиновяване-
  • сиропиталище-
  • биологична майка

Биологичната майка на детето иска да върне рожбата си

Актрисата Анджелина Джоли може да загуби попечителство над осиновената си дъщеря - етиопката Захара. Изненадващо се появи биологичната майка на 10-годишното момиче и си иска детето. Оказва се, че Джоли е била подведена за съдбата й от управата на сиропиталището в Етиопия. Когато открила 6-месечната Захара й било казано, че майката на бебето е починала от СПИН. В този момент Захара е била в много тежко здравословно състояние и е нямало кой да се грижи за нея.

Джоли се влюбила в бебето и направила всичко възможно, за да спаси живота й и да я вземе със себе си в САЩ. Захара става част от семействота на холивудската актриса, която тогава все още отглежда сама осиновените си деца Мадокс и Пакс Тиен.

"Казали на Анджелина, че 18-годишната майка на Захара е починала от СПИН и тя е сираче. Неочаквано обаче майката се появи - казва се Ментеуаб Дауит и твърди, че семейството й излъгало Джоли. Те дали детето й за осиновяване, защото избягала от дома си и родителите й не можели да се грижат за болно бебе", казва източник пред американски сайт.

Твърденията на етиопката поставят под въпрос законността на осиновяването на Захара. Сърцето на Джоли обаче се къса и заради намеренията на самата Захара. Щом разбрала, че майка й е жива, тя поискала да се върне в Етиопия и да заживее с нея. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонго Бонго

    0 0 Отговор
    Да ходи да живее в Африка да видим след колко време ще се дотътри обратно при Джоли.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Това се казва неблагодарност. Сега те си мислят, че Анджелина Джоли ще я издържа докато порасне. Как пък 9 години не се е сетила за дъщеря си тази етиопка. Същите като нашите цигани.
  • 3 станишев

    0 0 Отговор
    искам мене да ме осинови Джоли,аз няма да се искам да се върна в бг - то хаха
  • 4 диан

    0 0 Отговор
    мен ако ме осинови
    и майка ми ме вземе обратно
    ще я изкормя ще я размажа
    ще я изгоря и ще танцувам около огъня