Last news in Fakti

23 Август, 2015 07:32 1 787 0

Дженифър Анистън на среща с бивш

  • анистън-
  • теро-
  • вон-
  • среща-
  • бивши
Дженифър Анитън продължава да захранва медиите с топ новини след тайната й сватба с годеника й Джъстин Теро на 5 август. Сега пък папараци я спипаха на много задушевна и приятна среща с бившия й възлюбен – актьора Винс Вон. Двамата се видели на вечеря преди афтърпартито по случай премиерата на новия й филм  She’s Funny That Way.  
 
„Изглеждаха много щастливи заедно, постоянно се усмихваха“, разкриват очевидци. „В никакъв случай не изглеждаха странно или нещо такова – просто двама приятели, които не са се виждали скоро, радват се на компанията си и имат да наваксват с новините“.
 
Джен и Винс наистина си останаха много добри приятели, след като прекратиха 1-годишния си романс. Те се срещнаха на снимачната площадка на филма „Раздялата“ , който Анистън снима малко след развода си с Брад Пит. 
 
„Винс е моят дефибрилатор“, заяви тогава пред Vogue 46-годишната звезда, намеквайки, че той е бил до нея в някои от най-трудните моменти в живота й и й е помагал да се изправи отново на крака. 
 
„Да, той наистина ме върна към живота. Караше ме да се смея постоянно, беше страхотно. Обичам го! Беше прекрасен, забавен и перфектен за времето, което прекарахме заедно. Имах нужда от това“, откровена е звездата за отношенията си с бившия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА