Last news in Fakti

25 Август, 2015 01:30 1 323 0

One Direction се разделят догодина

  • one direction-
  • разделят-
  • догодина

Тийн-идолите ще си вземат почивка след излизането на петия им албум

Музикантите от нашумялата британска поп-група "One Direction" ще се разделят временно, съобщава BBC. Според информацията, тийнейджърските идоли са на път да сторят това след излизането на петия им студиен албум през месец март догодина. 

По този начин Хари Стайлс, Лиъм Пейн, Луис Томлисън и Нийл Хорейн са решили да се концентрират върху своите соло-проекти, въпреки че няма официално потвърждение все още. Раздялата е била планирана преди много време и това е щяло да се случи "със или без Зейн (Малик)", който вече напусна бандата преди няколко месеца. 

Всичко това значи, че турне покрай новия албум няма да има, което значи, че последният им концерт ще бъде на 31 октомври в Шефилд. Междувременно, пиарът на "One Direction" е отказал какъвто и да било коментар по въпроса за раздялата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА