Last news in Fakti

26 Септември, 2015 03:30 1 721 1

Ъшър се ожени за мениджърката си

  • ъшър-
  • мигел-
  • мениджърка-
  • сватба
Певецът Ъшър сключи брак с дългогодишната си приятелка Грейс Мигел. Двамата си казали „да“ това лято и решили да прекарат своя меден месец в слънчева Хавана в Куба. Източник споделя пред UsWeekly, че Ъшър и Грейс планирали сватбата им да се състои в Атланта. На нея трябвало да присъстват над 100 гости, но след това двойката променила решението си. Грейс Мигел е мениджър на своя съпруг. Двамата излизат от 2009 година и се сгодиха през януари тази година.

Златната халка на музиканта може да се види на снимка в социалната мрежа, която публикува младоженката. Миналата година Ъшър сподели в интервю, че „има невероятна партньорка и мениджър“.

„Тя ми помогна в някои от най-трудните моменти в живота и кариерата ми“, разкри преди време още певецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    и без това го краде,нека парите да останат в семейството