Last news in Fakti

29 Септември, 2015 22:20 1 409 0

Вече можете да вечеряте в Голямата зала на Хогуортс

  • хогуортс-
  • хари потър-
  • вечеря-
  • празници-
  • магия

Какво ще кажете за една магическа вечеря в света на Хари Потър?

От студио Уорнър Брос в Лондон, дом на всички филми за Хари Потър, са решили да зарадват феновете на магическия свят и филмите за талантливия магьосник като ги поканят на Вечеря в Голямата зала на училището за магии Хогуортс, пише списание "Тайм".

Новата атракция започва през този празничен сезон.

По време на събитието, което ще се проведе на 03 декември, гостите ще бъдат настанявани на маси за по 10 души.

В цената на вашия билет разбира се е включена и магическа пръчица и два курса на коледна вечеря "с всички подробности" за един автентичен комплект.

Трапезарията в Хогуортс и студиото, включително и общата стая на Грифиндор, ще бъдат украсени за празниците точно както са били във филмите.

Гостите също така могат да се очакват да се насладят на пламтящи коледни пудинги и шунка изпъстрена с череши, маслена бира, музика и танци.

Така че пригответе коледния си пуловер на Уизли и не забравяйте, че не сте сами, ако не празнувате празника по религиозни причини. Дж.К.. Роулинг потвърди, че всички религии са представени в Хогуортс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА