Last news in Fakti

8 Октомври, 2015 04:00 1 280 1

Ема Уотсън става йога инструктор

  • уотсън-
  • йога-
  • инструктор-
  • усамотение
Актрисата Ема Уотсън иска да бъде инструктор по йога и дори сериозно се е заела да изкара сертификат. 25-годишната британка сподели пред радио Би Би Си 1, че е голям фен на йогата и се занимава с нея от няколко години.

 "Сега работя усилено, за да получа сертификат за инструктор и да мога да преподавам йога. От седмица съм на медитация, което е финалният етап за получаване на сертификата. Изживяването е невероятно", разказа Ема. 

Тя добави, че когато казала на приятелите си, че ще уедини за известно време, някои от тях се обезпокоили сериозно за нея.
 
"Нещо подобно беше и през миналия декември, когато скъсахме с моя тогавашен приятел (ръгбиста  Мат Джейни - бел. ред.). За да преодолея по-леко раздялата, се уединих. Помогна ми", спомня си Уотсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опала

    1 0 Отговор
    на външен вид много готино маце, но от това, което видях от нейни интервюта, интелекта е на доста незавидно ниво... някъде в първата половина на тиийнеджърството, след първите 2-3 филма... като станеш милионер, за какво да учиш? същото и с другите двама.
    и, естествено, търси тъпкач... все повече се убеждавам, че жените си тръсят мъж само по първичните и вторичните полови белези - мускули, косми, дължина на пръта, височина и да е по-тъп от тях, така че до го командорят.... и еволюцията на човека отива обратно към джунглата с всяко следващо поколение... :)