23 Октомври, 2015 03:30 1 141 0

Виктория Бекъм се бори за престижна награда

  • виктория бекъм-
  • награда-
  • модна

Виктория Бекъм е номинирана за най-добър дизайнер на Британските модни награди за 2015 година. Съпругата на Дейвид Бекъм е основният претендент за приза за дамска мода. Предишни носители на наградата са имена като Джон Галиано и Александър Маккуин.

41-годишният дама, която е била награждавана по време на събитието вече два пъти през 2011 г. и 2014 г., бе избрана от 800 членове на комисията и лидери в индустрията. Виктория обаче има и много силна конкуренция в лицето на Кристифър Кейн и Д. Андерсън.

В категорията "Мъжки облекла" се бори дизайнерът Том Форд, който също е претендент в категорията "Червен килим". Той ще трябва да надделее над Александър Маккуин и "Бърбъри".

В категорията за "Най-добра марка" най-вероятно приз ще получи Стела Макартни, пише "Блясък".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА