Last news in Fakti

7 Ноември, 2015 03:30 1 573 0

Гуен Стефани си хвана гадже певец

  • гуен стефани-
  • шелтън-
  • развод-
  • гадже

Слуховете за връзка между Гуен Стефани и певецът Блейк Шелтън бях потвърдени от говорителка на блондинката. След седмици на спекулации, че двамата имат помежду си нещо повече от приятелство, звездите официално обявиха новината, че се срещат.

„Да, Гуен и Шелтън се познават отдавна, двамата работят заедно и отскоро задълбочиха отношенията си. И двамата са свободни и решиха да излизат по срещи", обявиха представители на звездите.

Първо беше Шелтън, който се раздели със съпругата си Миранда Ламбърт, а малко след това и Стефани разкри, че е решила да се разведе с бащата на тримата си сина Гавин Росдейл след 13 години семеен живот. Новината идва само няколко дни, след като музикантите бяха забелязани доста интимни на парти за Хелоуин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА