Last news in Fakti

12 Ноември, 2015 00:05 1 998 0

Скиор оцеля след 500-метрово падане (Видео)

  • скиор-
  • падане-
  • екстремно-
  • филм-
  • аляска

Професионалният екстремен скиор Иън Макинтош оцеля след като падна от близо 500 метра по планински склон в Аляска, предаде Teton Gravity Research. 

Инцидентът с 24-годишния каскадьор се случил по време на снимките на филма за екстремни зимни спортове "Раят чака". Наред с информацията бе публикувано и видео на страховитата случка, на което ясно се вижда как Макинтош пада в продължение на повече от една минута.

"Издърпах прикрепената към мен въздушна възглавница, за да се предпазя от по-сериозни травми, докато се търкалях към бездната." - споделя по-късно скиорът, който оцелява благодарение на това, че запазва пълно самообладание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА