Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 00:05 1 768 0

Бягащият с влакове

  • влакове-
  • автобус-
  • кражба-
  • сащ-
  • макколъм-
  • бягащият с влакове-
  • странно

Този американец краде автобуси и подкарва мотриси

Не, той не е бягащият с ветровете. Той не е бягащият мъж, подобно на Арнолд Шварценегер. Той дори не е бягащият с вълци – за разочарование на Клариса Естес. Той е бягащият с влакове!

Когато обича нещо, човек често стига до крайности. Странен е фетишът, обаче, на американец, прочул се с необичайните си прояви, пише ABC News.

Дариус Макколъм обожава влаковете, метрото, автобусите – всичко, което се движи и служи за придвиждане в градска среда.

Последната проява на американеца е откраднат автобус на „Грейхаунд Лайнс“ - най-големият междуградски автобусен превозвач в Северна Америка.

Макколъм е бил арестуван в Бруклин, след като откраднал рейса – все още не се знае как е успял. Американските медии припомнят, че през 1981 година – когато е бил на 15 години – тъмнокожият мъж подкарал мотриса в нюйоркското метро. В продължение на шест спирки пътниците така и не разбрали какво се е случило.

През 2008 година пък Макколъм краде автобус от Хоубоукън, Ню Джърси.

Американецът заяви преди две годни, че си търси терапевт, който да разбере на какво се дължат странните му действия и да му окаже помощ, за да не влезе в затвора. Май не е имало ефект?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА