Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 15:50 2 724 1

Бебе с две глави се роди в Бангладеш

  • бебе-
  • глави-
  • бангладеш

То представлява сиамски близначки с общ организъм

Бебе с две глави се роди в Банлгадеш, съобщи „Дейли Мейл“

Всъщност бебето представлява сиамски близначки, които споделят едно тяло. Те са родени с цезарово сечение и са настанени в най-голямата болница в Дака, където са лекувани от проблеми с дишането.

Всъщност момичетата имат напълно общ организъм, който е с две глави. Вероятно в случая става въпрос за изключително рядък феномен на свързване между близнаци.

Детето е родено в Брахманбиа, като местната болница е била обсадена от стотици хора, които искат да видят феномена. В предишни случаи сиамски близнаци, родени в Индия или Бангладеш са били считани за божества.

Бащата на близначките Джамал Миа се радва на тяхното раждане. Той е радостен, че те и тяхната майка са добре.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Гаси хората са тея-ако хапнеш тлешко ще те убият с камъни,а на такива аномалии се кланят като на божества.Дивашка му работа