Last news in Fakti

16 Ноември, 2015 14:00 3 253 0

Сийл: За 8 години Хайди Клум ми сготви веднъж

  • сийл-
  • сготви-
  • хайди клум

Той признава, че неговата бивша съпруга не си падала по работата в кухнята

Певецът Сийл призна, че бившата му съпруга Хайди Клум му е сготвила само един път по време на тяхната 8-годишна връзка, съобщи „Дейли Стар“.

Певецът бе женен за супермодела в продължение на 7 години, като двамата се срещаха една година преди брака. Хайди обаче му направила вечеря само веднъж и то преди да се оженят.

„Преди да се оженим аз и моятa бивша жена излязохме на специална среща. Тя ми сготви шницели и печени картофи. Всичко това ми се стори много мило и сърдечно. Наистина ми се струваше невероятно. Е, това беше последният път, в който я видях да влиза в кухнята. Еднократна оферта, така да се каже“, заявява Сийл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА