Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 05:46 2 261 0

Мъж с меч "пазарува" смартфон

  • меч-
  • магазин-
  • смартфон-
  • ню йорк

Невероятната случка се разиграла на Пето авеню в Ню Йорк

В интернет се появи видео на мъж, въоръжен с меч, който влиза в магазин на Apple на Пето авеню в Ню Йорк (САЩ), с вик "Аз просто искам един iPhone!" Това съобщи изданието Business Insider.

Човекът, който не е бил идентифициран, влязъл в магазина малко преди 16:00 часа в петък и извадил меч. Мнимият самурай обаче не заплашил никого с оръжието.

Свидетел публикува видеоклип на атаката на Twitter.

DNAInfo цитира служител на магазина, който описа събитието като "доста страшно." Мъжът не заплашил никой от служител или клиентите, но за сметка на това заплашил да пререже собственото си гърло на излизане от магазина.

Друг свидетел публикува снимка на човека, задържан от полицията на тротоара.

Един свидетел описва меча като мнооооого голям. "Острието трябва да е било поне метър, извито и блестящо", разказва той.

Мъжът е бил отведен в болница Белвю, където ще бъде подложен на психиатрична оценка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА