Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 02:00 1 026 0

Декемврийски концерт на D2

  • декемврийски-
  • концерт-
  • d2

Публиката ще може да чуе какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката

D2 ще изнесат традиционния си декемврийски концерт, тази година в София, в столичен клуб. Датата е 3 декември 2015 г. (четвъртък), вратите се отварят в 21 часа.

Шоуто ще открият Panic Station. Та са най-силната млада група в Пловдив, с натрупан концертен опит и съвсем заслужено 2015-а им донесе и първо място в конкурса на D2 - „Голямо междучасие“.

D2 старателно подреждат сетлиста си за концерта, като енергията на шоуто ще поддържат хитовете от последните им два албума - “6” и “Феникс”. Спазвайки традицията на декемврийските си концерти, те ще представят на живо ексклузивно и най-новите си все още неиздавани песни. Специални музикални гости на сцената ще са Ивайло (Noisy) Цветков, BOBO, LaTiDa и бийтбоксерът Red One.

Това ще бъде ударно рок шоу, което ще обобщи една много интензивна и успешна за D2 година, през която групата създаде поредния си хит – песента „Заедно“ feat. BOBO и Лора Караджова, последвана от паметното лятно турне по черноморието „В ритъма на лятото 2015“. А в последните месеци групата осъществи супер успешен конкурс и национално турне “Голямо междучасие 2015” и есенната видео премиера на радио сингъла „Краят на лятото“, който достигна до сърцата на меломаните.

Публиката ще може да чуе какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката.

Билети за концерта на D2 ще откриете в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, както и на касите в Пикадили, Германос, Офис 1, На Тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Terminal 1.

На място цената на билета ще е 15 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА