Last news in Fakti

3 Декември, 2015 00:30 2 118 0

Мег Райън: Спрях да търся любовта

  • райън-
  • живот-
  • любов-
  • деца

Холивудската звезда Мег Райън разкри, че вече не се надява да намери любовта на живота си. Както е известно, актрисата имаше връзки със своите колеги Ръсел Кроу и Денис Куеид, за когото бе омъжена. Райън призна, че в момента е заета с това да отглежда децата си и няма време за любовни авантюри.

"Взех си почивка от любовта. Изцяло съм се отдала на грижите за децата си, които са радостта ми. Влюбена съм в живота, които водя.", заяви актрисата.

"Не се притеснявам, че вече съм на 54 години. Харесвам се точно такава, каквато съм и не искам да променям нищо - ниво в настоящето, нито в миналото. Даже с напредването на възрастта, се чувствам по-улегнала.", призна Райън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА