2 Декември, 2015 21:14 2 148 1

Башар Рахал и Преслава Пейчева в романтично видео

  • преслава пейчева-
  • башар рахал-
  • романтично видео-
  • песен

Популярният български актьор Башар Рахал и поп певицата Преслава Пейчева се превъплъщават във влюбена двойка в новото й видео. Песента към него е озаглавена “Утре”. Баладата е създадена за Преслава от емблематичните имена в българската музика - Румен Бояджиев (ФСБ) - отговорник за мелодичния привкус и Даниела Кузманова - автор на текста. “Утре” е част от проекта на БНР “ФСБ за другите”, който стартира това лято и представя специално създадени от ФСБ песни за топ артистите на българската поп сцена.

Продуцент на аудио записа е БНР, а на видеото Преслава. Звукозаписът е дело на Борислав Бояджиев - DJ Borche – син на Румен Бояджиев.

Снимките на видеото са правени в продължение на два дни. За режисьорския екип певицата отново се доверява на тандема Тихомир Рачев и Павлин Даскалов, с които работи по предишните си два видеоклипа. По-необичайното за Преслава този път е, че влиза в няколко различни роли по време на видеото, като за първи път я виждаме толкова провокативна в сцените: “Башар Рахал е изключителен талант и професионалист. Mного ми помогна с интересни идеи за сценария и се радвам, че проектът се реализира именно с негово участие!”, сподели певицата преди видеото да се завърти за първи път в ефир.

Стилист на “Утре” е Цветомир Горанов, а гримът е дело на Красимира Петрова, прически - Стоян Кунев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цскар

    0 0 Отговор
    Какъв български актьор пък е Пашар?Тотално откачихте.