Last news in Fakti

12 Декември, 2015 05:14 1 074 0

Джон Пейн от Asia в нов сингъл и видео

  • джон пейн-
  • asia-
  • сингъл-
  • видео
Джон Пейн от Asia в нов сингъл и видео - 1
Снимка: Intelligent Music

Escape е третият официален сингъл с видеоклип на албума „Touching the Divine” на продуцента д-р Милен Врабевски, с участието на известни имена от световната музикална сцена, съобщиха от Intelligent Music.

Джон Пейн, екс-вокалист и басист на легендарната супер група Asia, записва соло вокалите за седем от песните, сред които е и баладата Escape, а лиричната атмосфера на парчето е подсилена от оркестрация под палката на диригента и композитора Нелко Коларов.

Автор на композицията, аранжимента и текста е самият д-р Врабевски, който предоставя възможност за творчески принос около развитието на музикалните идеи в проекта на всички гост-звезди. В записите на албума във Phantom recordings в Лос Анджелис и в София към компанията на Джон Пейн се присъединяват и Джоузеф Уилямс от Тото, Карл Сентънс от Назарет, и студийните легенди Саймън Филипс (барабани), Тим Пиърс (китара) и Нейтън Ийст (бас).

Видеото на Escape включва кадри от работната атмосфера между музикантите по време на звукозаписните сесии в София и Лос Анджелис, както и една специална изненада. Лентата на режисьора Ема Константинова е със специалното участие на звездата от култовия български филм „Вчера“ София Кузева-Чернева, която застава с дъщеря си Криста Чернева пред камерата на известния германски моден фотограф Щефан Цвикирш, ексклузивно за снимките на Escape в Берлин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА