Last news in Fakti

10 Януари, 2016 00:02 1 210 0

Рууни бил запален фен на "Междузвездни войни"

  • рууни-
  • мата-
  • междузвездни войни

Острието на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни оприличи съотборника си Хуан Мануел Мата на футболния еквивалент на героя от "Междузвездни войни" мастър Йода.

Според английския национал, Мата е талантлив, умен и дребен също като рицаря-джедай, известен и със странния си начин на изразяване.

"Чубака би могъл да играе едновременно на вратата и в отбрана, заради своите габарити. Мастър Йода ще е халф, защото е умен и може да контролира играта. До мен в нападение ще взема робота BB-8, защото е бърз и може да избягва положенията в засада. Като дете много се възхищавах на Алън Стъбс и той би могъл да бъде моя учител-джедай", споделя Уейн Рууни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА