Last news in Fakti

10 Февруари, 2016 09:00 48 145 15

Учените: Билката Бабини зъби е най-мощният и здравословен полов стимулатор

  • учените-
  • билката-
  • мощният-
  • здравословен-
  • полов-
  • стимулатор
Учените: Билката Бабини зъби е най-мощният и здравословен полов стимулатор - 1

Отдавна знаем, че българската природа е дарила на медицината някои от най-чудодейните билета на света. Растението Tribulus Terrestris  или познато още като Бабини зъби е една от тези всенародно признати билки, които днес са в основата на множество медикаменти.

През 70-те години на миналия век наши учени доказаха, че екстрактът от Бабини зъби води до естествено увеличаване нивата на тестостерон чрез повишаване на нивата на друг хормон в кръвта - лутеинизиращ хормон (ЛХ). Но това действие е присъщо само на българският Tribulus Terrestris (Бабини зъби) – факт, който често е умишлено премълчаван от различни производители и търговци. Защото именно специфичните особености на нашия климат и релеф обуславят качеството и състава на растението.

Следват и редица чуждестранни проучвания в опити да се разгадае причините за благоприятното действие на билката върху мъжката полова мощ. Като стимулиране и удължаване на ерекцията, повече издръжливост. Проведени са различни опити, но във всички случаи заключението е едно и също: „Екстрактът от Бабини зъби показва увеличение в нивата на тестостерон, вероятно заради съставката"бабини зъби", състояща се в стимулиране на секрецията на андрогени.“

Ето защо не е учудващо, че напоследък действието на това растение все по-често се споменава и описва в едни от най-големите мъжки списания. „Iron man magazine“, например, пише следното: „Може би един от най-добрите естествени стимулатори на тестостерон е билката Бабини зъби, която расте в България и някои други страни.“ Говорителят на Американската диетична асоциация Джим Уайт пък казва пред „Мen s fitness“: „Билката Бабини зъби е доказан помощник на мъжете, страдащи от сексуална дисфункция.“

Преждевременната еякулация, ниското либидо и андропаузата са може би най-големият бич за самочувствието на един мъж. Според Джонатан Райт, автор на книгата „Как да увеличите вашата жизненост и ефикасност - За мъжете над 40“, почти всички представители на силния пол в Америка (и не само), които наближават 40-тата си годишнина, се нуждаят от повече тестостерон, за да подобрят здравословното си състояние – от това на сърцето до оптимистичната нагласа към света и качеството на съня си... защото възрастта намалява нивата на хормоните при мъжете, точно както при жените в менопауза.

И докато по света тази билка (подобно на киселото ни мляко) се предлага под формата на продукти с не до там ясен и автентичен произход, то у нас чудодейният екстракт от Бабини зъби отдавна е факт, в най-чиста и доказана форма. Можете да го откриете лесно и бързо ТУК. И то на много изгодна цена.

А ако искате да подсилите неговото действие още повече, то може да опитате натуралния продукт, разработен в България, специално за мъже -Тонус Фортис. Бабини зъби заема 40% от състава му, като се допълва отлично с още 4 билкови екстракта – от Магарешки бодил, Жълт кантарион, Гуарана и Мурсалски чай. Така действието му става наистина незаменимо, а продуктът - без аналог в световен мащаб!

За да научите повече за българския еликсир за мъже, признат и толкова желан по света и за това как можете да се сдобиете с него, вижте ТУК! 


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ху49

    1 1 Отговор
    Негрите от филмите за възрастни дето го вадят 32см. с 4 пръста гръбнак и разширени вени само бабини зъби пият ш знайти. Дебелите мутри по плажа с 15 кила злато и големите джипове пълни с манекенки също на бабини зъби разчитат. Само тъй ще да е аха...
  • 2 ху50

    4 1 Отговор
    Пропуснали са да напишат, че най-добре е не да се купуват скъпи добавки със съмнителна стойност, а да се пие чай от билката. Пък за тестостерона има и други стимулатори и то по-ефективни (напр. младо гадже :)).
  • 3 Янко

    0 1 Отговор
    Най добре е да му вържете едно паве да виси и като го поносите една година ще е до земята!
  • 4 хмхмхмх

    0 1 Отговор
    Съгласен с коментар едно :). Иначе както се казва всяко нещо с времето си ако искаш да бъдеш е.ана хвани си 16 годишен. Ако си мъж използвай го от 16 до 25години. после си почивай. Правиш ли се на мъж след това кофти за теб. От опит го казвам не от бабини глупости иначе съединението като такова беше нещо от сорта на цикличен гуанозин дифосфат. Но по добре по-малко отколкото много и след това кво стана?

    Коментиран от #6

  • 5 по пет на нощ

    2 0 Отговор
    Ако е добро момето не ти трябват никакви зъби, и език върши работа.)))
  • 6 Капота

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "хмхмхмх":

    След 25г от какво да си почиваме ? Как точно да си почиваме ?
  • 7 Кофата

    0 2 Отговор
    Дълъг ми е 28см.Като им го напраскам се изпотяват и пъшкат все едно раждат! Една жена си иска е....е, всичко друго е фолклор!

    Коментиран от #14

  • 8 Знаещ

    2 0 Отговор
    Мирише на реклама.....Но....
    Някой знае ли какво използваха нашите щангисти през '80 и началото на '90г?
    ТРИБЕСТАН и явно даваше ефект,като се има в предвид колко златни медала донесоха
  • 9 диан

    1 0 Отговор
    тия да не са открили
    финикийските знаци?
    ако си с кръвно
    малък заем
    пред съкръщаване от работа
    жена ти без работа от 2 години
    дете наркоман
    не знам какъв стимулатор ти трябва
  • 10 шампион

    3 1 Отговор
    Точно!А това е по-добро защото си е направо екстракт а не хапчета.от личен опит го казвам но няма да си спомена името,моля да ме извините за което.

    Коментиран от #12

  • 11 контра

    4 0 Отговор
    много драскане от скука и незнание-поинтересувайте се за билката,преди да напълните форума с критики.Не знам как и колко стимулира половата система,но знам колко бързо и ефикастно я лекува...
    ЗДРАВА ПОЛОВА СИСТЕМА=ГОЛЯМО ЛИБИДО и останете със здраве...
  • 12 шампион

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "шампион":

    Предния ми коментар беше за отговор на коментара на Знаещ
  • 13 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Като чета коментарите, тук пълно с лапета!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Красимир

    0 0 Отговор
    Много е ефективен трибулус на Булгарикус. Представляват капсулки и наистина имат много добър ефект. От няколко месеца ги пия и по активен в леглото не съм бил досега :) Поръчвам ги от тук https://www.bulgaricus.bg/tribulus-60-kapsuli.html