Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 12:03 1 099 0

Адел отново обра овациите на БРИТ

  • брит-
  • награди-
  • адел-
  • музика-
  • великобритания

Посмъртно беше почетен починалият наскоро Дейвид Бауи

Британската певица Адел отново блесна и показа колко е талантлива по време на тазгодишната церемония по връчване на британските годишни музикални награди БРИТ в Лондон. 

Тя си тръгна с четири приза - за женска солова певица, за британски сингъл на годината за "Hello", за "Глобален успех", както и отличието за албум на годината – за хитовия "25".

Докато приемаше наградата си за "Глобален успех", от британския астронавт Тим Пийк, който все още не намира на МКС, певицата не успя да сдържи емоциите си и се разплака от радост.

„Благодаря ви много! Да се върна след толкова дълго отсъствие и да бъда приета така топло е просто чудесно, благодаря ви много!“, заяви Адел.

Посмъртно беше почетен починалият наскоро Дейвид Бауи - с наградата „Икона”.

„Нямаше никой друг като него“, заяви певицата Ани Ленъкс, която представи наградата.

От името на Бауи статуетката взе неговият приятел, актьорът Гари Олдмън: „Той самият беше живо въплъщение на думата икона.“

Джеймс Бей бе обявен за британски изпълнител на годината, а Джъстин Бийбър взе награда за най-добър международен соло певец. За най-добра британска поп група за четвърти път бе обявена групата "Колдплей".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА