3 Март, 2016 02:00 2 501 2

Люис Хамилтън пише песни за Никол

  • хамилтън-
  • шерцингер-
  • песни-
  • албум-
  • музика

Пилотът от Формула 1 подготвя музикален албум

Люис Хамилтън пише песни за Никол - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че подготвя музикален албум. Той ще е пълен с песни за връзката му с Никол Шерцингер, която е настояща любима на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Текстовете нямало да бъдат драматични, а щели да разкриват хубавите моменти между двамата.

„Бях вдъхновен от живота и любовта. За тях винаги е лесно да се говори. Няма да има някакви песни за раздяла или други емоционални неща, а по-скоро за забавните моменти. За вълнението да бъдеш с някого и да изживяваш нещо ново“, сподели 31-годишният Люис пред Daily Mirror.

Пилотът няма да замени кариерата си на пистата с тази на сцената, но се надява албумът му да бъде успешен и чут от много хора.

„Иска ми се да успея да реализирам албума си още тази година, но в момента съм се фокусирал върху предстоящия шампионат. Надявам се хората да харесат песните ми, но те още не са завършени“, добави звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МоТо

    1 1 Отговор
    Гей - с два мингиша и малка патка, я Николката как е разцъфтяла след Булгарския,подмладена :)!
  • 2 Ръгай Гришо

    0 0 Отговор
    МоТо, няма как да се опише по-добре от теб!
    Поздравления!
    Абсолютно точно си го написал, само ще добавя и м....л към описанието. Повярва си, че е нещо само, защото го спуснаха в доминиращ отбор. Кръгла нула е това цигане на фона да други пилоти.