Last news in Fakti

9 Март, 2016 19:12 2 855 3

Братя Уашовски вече са сестри Уашовски

  • сестри уашовски-
  • братя уашовски-
  • смяна на пола-
  • лили-
  • лана-
  • режисьори-
  • транссексуалност

И вторият режисьор на Матрицата се подложи на операция за смяна на пола

И втората половинка на известния филмов тандем Уашовски стана жена, съобщиха АП и Ройтерс.

Четири години след като по-големият брат Лари разкри публично, че се е подложил на операция за смяна на пола и вече е жена на име Лана, по-малкият - Анди, направи същото като се превърна в Лили.

Братята... или по-скоро сестрите излязоха с изявление в Windy City Times, което започва така: "Шокираща история за смяна на пола  - братя Уашовски вече са сестри!"

В изявлението си 48-годишната Лили Уашовски казва, че е решила да направи смяната на пола си публично достояние, след като журналист от британския в. "Дейли мейл" се появил в дома й опитал да я принуди да даде интервю за прехода си от мъж към жена.

По-голямата сестра на Лили, 50-годишната Лана, известна преди като Лари Уашовски, разкри публично транссексуалността си през 2012 г., припомнят агенциите.

В сегашното си изявление Лили Уашовски признаа: "На нас продължава да се гледа като на някакви демони и злодеи, за каквито ни представят медиите."

"Да, аз съм транссексуална. И, да, направих прехода", допълни Лили. "Никой от близките ми няма проблем с това."

Режисьорският екип, известен с това, че ревниво пази личния си живот от общественото внимание и рядко дават интервюта, е режисирал продукции като "Матрицата", "V като Вендета", "Облакът Атлас", "Пътят на Юпитер".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 2 Отговор
    Еврогейско-американски морал и ценности!
    Това го чака света от презадоволените боклуци!
    А деца в Африка и Азия умират от глад!
  • 2 кроко

    0 2 Отговор
    Изтрещели извратеняци! Китайците и руснаците с право забраняват афиширането на хомосексуализма на публични места и показването на хомосексуалисти във филмите и сериалите - иначе все повече и повече подрастващи ще смята педерастията и т.н. за нормални неща, а те не са!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.