Last news in Fakti

4 Април, 2016 11:50 1 480 0

По пътя към постиженията в медицината

  • иец-
  • изложение-
  • здраве

Най-голямото изложение в страната в областта на медицината Булмедика/Булдентал ще покаже фокуса на бизнеса върху технологиите

По пътя към постиженията в медицината - 1

Безкрайно разнообразие от оборудване – лазерни и ултразвукови апарати, клинико-лабораторно оборудване, ехографи, цялостно оборудване и апаратура за зъболечение и зъботехника, инструменти и анестезия. Нови технологии и методи на лечение, конференции и събития, които формират пъстра палитра в бранша.

Такива ще бъдат щандовете и инициативите на най-голямото изложение в страната в областта на медицината Булмедика/Булдентал от 17 до 19 май в Интер Експо Център. Всяка година в рамките на три дни специализираното събитие показва накъде ще се развиват медицинският и денталният сектор в краткосрочен план.

Булмедика/Булдентал се насочва както върху специфичните нужди на бизнеса, така и върху тенденциите, от които се интересуват лекари и дентални лекари, зъботехници, медицински сестри и здравни специалисти.

80% от залите са заети

Според статистиката на Интер Експо Център компаниите поддържат траен интерес към изложението, тъй като месец преди неговото провеждане 80% от залите вече са заети.

„Кампанията за набиране на участници все още продължава, като към момента се включиха 155 фирми, от които над 130 са български, а останалите от 10 други държави, сред които Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Русия и Словения“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По негови думи всички компании ще представят близо 800 бранда от България и 40 други страни.

Вече 50 години

Тази година Булмедика/Булдентал навършва 50 години и Интер Експо Център подготвя отбелязване на годишнината, на което ще бъдат поканени както фирмите, които участват и са участвали на изложението през годините, така и много от директорите на водещи болници, големи дентални клини и чуждестранни партньори.

Събитието е само един от акцентите на предстоящия форум. На 17 и 18 май ще се проведе научната конференция 1st Dental Tribune Conference @ Buldental, която ще представи иновативните концепции на най-четените български автори в различни области на денталната медицина.

Предстои Българският Червен кръст и Националната пациентска организация също да се включат в изложението. Освен това през тази година ще продължи и инициативата с ваучери за посетители, които ще имат възможност да закупят нови продукти за своята практика. В рамките на три години 19 лекари и дентални лекари закупиха продукти за над 43 хил. лв. от близо 40 фирми, участници в Булмедика/Булдентал. Тази година ще бъдат раздадени 5 ваучери - всеки на стойност 2000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА