25 Април, 2016 23:00 4 749 4

Секс бомба се оплаква от сексизма в Холивуд

  • холивуд-
  • сексизъм-
  • фамке янсен

Фамке Янсен смята, че не е получила роля в новия филм за X-men заради възрастта си

Фамке Янсе заяви, че сексизмът към по-възрастни жени в Холиувд й е попречил да участва в последния филм от поредицата „X-men”, съобщи „Гардиън“.

Бившата холандска манекенка имаше централна роля в първата трилогия за групата от мутанти на „Marvel”, като беше в ролята на Джийн Грей. Нейната героиня беше убита в „X-men: Финалния сблъсък“, но се върна в поредицата след „X-men: Дни на отминалото бъдеще“.

В момента Янсен е на 51 години, като не получи роля в предстоящият да излезе „X-men: Апокалипсис“, като нейният образ е поверен на 20-годишната Софи Търнър.

„Жените винаги се заменят и не ни се позволява да видим по-възрастни техни версии. По този въпрос за мъжете няма проблем. Сър Иън Маккелън и Патрик Стюърт спокойно играят възрастните версии на Магнето и професор Екзейвиър. Те играят заедно с Майкъл Фасбендър и Джеймс МакАвой. Аз обаче не мога да се появя с по-младата си версия.

Софи Търнър ми писа имейл, след като разбра, че получава ролята. Искаше ми някои съвети. Аз й казах, че няма нужда от такива и от това, което съм видяла, се справя страхотно. Аз наистина я харесвам. Нямам търпение да видя нейната интерпретация“, заяви Янсен.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НвЗл

    1 1 Отговор
    Ами, не можеш да очакваш да играеш тийнейджърка като си на 51 години. Някои хора съвсем се самозабравиха...
  • 2 тръгна с широка усмивка

    2 0 Отговор
    Фамке ЯнсеН е мегаяката МИЛФбомба - невероятно въздействаща жена! Не е персонаж за чалгари и хора с култура от извънгардското

    Коментиран от #3

  • 3 Чакала

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "тръгна с широка усмивка":

    Точно така ! На българина си му дай говедарка или свинарка, да му събира ла.ната и чисти повърнята
  • 4 гост

    3 0 Отговор
    Тя си е страхотна, и не случайно в последния филм на Бонд направиха революция с Моника Белучи. Янсен е многократно по-интересна и атрактивна на тази възраст и е абсурдно да се отрича остаряването като нещо лошо и недостойно за показ. Та тя става по-красива с годините, повечето момичета са симпатични докато са млади, но малко остават такива като минат 30 и родят деца.