Last news in Fakti

4 Май, 2016 00:01 2 868 1

Групата One Direction се разпада

  • стайлс-
  • разпадане-
  • one direction-
  • кавга
Групата One Direction се разпада - 1
Снимка: БТА/АР

Творческата пауза на британската момчешка група One Direction може да се окаже по-продължителна, отколкото се предполагаше. Според последните информации бандата няма да се събере отново преди 2020 г., пише в. „Дейли стар“.

Хари Стайлс и останалите музиканти от състава бяха обещали, че ще се завърнат след едногодишно прекъсване. Но по всичко личи, че те ще се разделят с публиката за много по-дълго време. Засега момчетата от One Direction дори и не си помисляли отново да пеят заедно и се радвали на свободата си и на липсата на ангажименти. Нещата се влошавали и от факта, че Хари Стайлс и Луис Томлинсън не си говорят и напрежението между тях расте.

На повторното сформиране на групата пречат и плановете на Хари Стайлс да се превърне в световна мегазвезда в музиката и киното. Американският мениджър на Стайлс Джефри Азоф казал на Хари, че той трябва обезателно да запише солов албум, преди дори и да си помисли за завръщане в групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 two directions

    0 1 Отговор
    А аз си мислех,че след четиридесет години пак ще правят концерти,ще пълнят стадиони,толкова истински,като всички нови изпълнители...шсаразплача!