Last news in Fakti

21 Май, 2016 00:30 1 628 1

Салма Хайек: Използвах Холивуд

  • хайек-
  • холивуд-
  • кариера-
  • използване

Холивудската звезда Салма Хайек заяви, че не се сърди, че в началото на кариерата си е играла еднотипни роли. Актрисата заяви, че през дългогодишната си кариера е опитала да промени мисленето на хората.

„Мисля, че с Холивуд се използвахме взаимно. Те ме използваха, но аз си казвах: „OK, така да бъде“. Бях или камериерката, или секси момичето. Това е процес: вие, продуценти, ме използвате за това, а аз ще го използвам, за да променя мисленето на хората и то без дори да се усетят“, сподели хубавицата на фестивала в Кан.

„Мисля, че най-важното, което трябва да кажем на следващите поколения е да имат куража да бъдат уникални, да бъдат любопитни да разберат какви са, а не просто да се сливат с тълпата. Момичетата не трябва да подражават на другите момичета и да се опитват да се впишат в чуждите очаквания. Те трябва да се радват на своите различия и да ги изследват. Смятам, че гласът на жените може да промени света, но ние не познаваме собствения си глас, не сме го изследвали. Десетилетия наред сме били прекалено заети да оперираме в системи, създадени от мъжете. Вярвам, че още не сме достигнали пълния си потенциал и креативност“, разпалено обясни Салма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 потенциал и креативност

    0 0 Отговор
    Салма е невероятно въздействаща жена! Направо е OVERWHELMED!