13 Юни, 2016 07:00 2 339 1

Чачич забрани секса на тима си

  • хърватия-
  • турция-
  • евро 2016

Селекционерът не иска своеволия по време на Евро 2016

Чачич забрани секса на тима си - 1

Тотална забрана получиха хърватските национали да правят секс по време на Евро 2016. Селекционерът Анте Чачич обяви, че не желае да вижда женски тела в лагера. Победата на Турция бе отличен старт за "шахматистите", но какво им предстои оттук нататък тепърва ще разберем. Това, което със сигурност няма да получи тимът, е развлечение с противоположния пол.

"Това никога не е било тема за мен, каза треньорът. Нито ще има съпруги, нито приятелки. Очаквам, че никой няма да допусне своеволия."

Хърватия е в група с Чехия, Турция и защитаващия титлата си отбор на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФКК

    0 0 Отговор
    Тия хървати да не вземат да озвереят много сега и да събуят на терена на някой противник гащите:)))

    A кой, ще забрани на Григор Димитров да лющи дърти чанти та белким вземе да бие някой и да мръдне напред в ранглистата ???