21 Юни, 2016 07:45 7 283 1

Физическа саморазправа на борда на китайски самолет (ВИДЕО)

  • пекин-
  • китай-
  • самолет-
  • бой-
  • видео

Буйна китайка предизвика смут

Физическа саморазправа на борда на китайски самолет (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Самолет на китайската авиолиния „Hainan Airlines“ се превърна в сцена словесен спор, прераснал по-късно и във физическа саморазправа, съобщи Ejinsight.

Полет HU7737 е трябвало да излети от Пекин към Сиан, но се е забавил с няколко часа.

Неспазването на графика вбесило пасажерка, която обидила стюардесите на борда. Когато други пътници се опитали да се намесят и да овладеят ситуацията, тя насочила цялата си агресия към тях и се стигнало до физическа саморазправа.

Екипажът мигновено се обърнал към силите за сигурност и малко по-късно на борда се качили полицаи. Униформените извели няколко пасажери извън самолета. Той е излетял малко по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧАД

    1 0 Отговор
    Каква е тая псевдоинформация,какво е това отсъствие на събитие,което заслужава нашето внимание. Вбесена пасажерка,обидени стюардеси,физическа саморазправа,това ли е важното?Докога ще ни заливате с тази помия?