Last news in Fakti

22 Юни, 2016 10:52 2 192 5

Лили Иванова пее на Путин?

  • путин-
  • лили иванова-
  • пее
Лили Иванова пее на Путин? - 1
Снимка: БТА

Лили Иванова ще пее на рождения ден на руския президент Владимир Путин, съобщи в. "Телеграф".

На 7 октомври 2017 г. Путин ще навърши 65 години. Предвижда се по този повод в Москва да има голям благотворителен концерт със звездите на руската и световната естрада.

Още от сега музикални мениджъри се обаждат на различни знаменитости, за да ги питат дали биха участвали без хонорар. Идеята е концертът да бъде около рождения ден на президента, но не на самия ден.

Още не е ясно какво е отговорила примата на българската поп музика, но от нейния щаб няма коментар по въпроса.

Ако подобен концерт се състои, се очаква на него да се изявят най-големите звезди на руската естрада като Алла Пугачова, София Ротару, Филип Киркоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Вампира гошо хахахах
  • 2 гостенче

    0 0 Отговор
    Преди години, отказа да пее благотворително за дечицата тук. Ако сега отиде да пее на Путин без пари, може направо да не се и връща. Мен би ме било срам. Д**А и комунистическата разпоре***а сдухана.
  • 3 еоС

    0 0 Отговор
    я пее, я не пее....може някой от двамата да се е споминал! Не,че им го пожелавам ама октомври 2017 е далече! А що пък да не пее през 2016 или Путин празнува през година
  • 4 Xyz

    0 0 Отговор
    Путин е уникален като нея и заслужава най-доброто,а тя е от най-добрите!👍
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.