9 Октомври, 2011 11:01 1 777 0

Жан Мишел Жар довечера

  • жан мишел жар-
  • софия

Тази вечер пионерът на електронната музика Жан Мишер Жар излиза пред родна публика. Това е първият голям концерт в новата мултифункционална Арена Армеец София. Шоуто на хипнотичния   изпълнител Жан Мишел Жар започва в 20.00 ч. Французинът  пристига със своята световно известна лазерна арфа, превърнала се в негова запазена марка.

Хилядите български почитатели на Жан Мишел Жар ще станат свидетели на едно уникално шоу с впечатляваща визия, невероятни светлинни ефекти, мултимедия и електронни инструменти. Поради огромния интерес към събитието, организаторите пуснаха допълнителни билети.

Жан Мишел Жар, роден през 1948 г. в Лион, е смятан за един от първите в електронния жанр. Запазената му марка са зрелищните концерти с лазерни прожекции и фойерверки.

 

 

 

Транспорт

Столична община пък е подготвила допълнителни автобуси от градския транспорт. От 16.00 до 23.00 часа се увеличават колите по тролейбусни линии №11, 4 и на трамвай №23. Четири часа преди концерта всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул.”Цариградско шосе” над „Площад на авиацията”, ще спират и на „Площад на авиацията” в близост до зала „Арена Армеец София”. Увеличават се и възможностите за паркиране.
  От 17.00 до 22.00 часа на 9.10.2011 г. се разрешава престоя и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и ,,Площад на авиацията".


Сигурност

Столична дирекция на вътрешните работи да осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА