Last news in Fakti

12 Юли, 2016 00:01 1 675 1

Гуен Стефани: Мечтите ми са разбити!

  • стефани-
  • развод-
  • мечти-
  • росдейл-
  • шелтън
Гуен Стефани: Мечтите ми са разбити! - 1
Снимка: БТА/АР

Гуен Стефани за първи път говори открито за развода си с бащата на тримата си сина Гавин Росдейл и за последвалата нейна любовна история с кънтри певеца Блейк Шелтън.

За раздялата си с Росдейл, след 11 години брак, тя казва: „Беше ужасно в началото – не само семейството ми се разби, но и децата ми половината от времето си вече не са с мен. Моите мечти бяха разбити. Всичко, което исках от живота – да имам деца, да се омъжа, да имам семейство като това на родителите ми се провали. Минах през етап на самосъжаление, но оцелях.“

Няколко месеца след раздялата си с кръшкача Гавин, който ѝ беше изневерявал години наред с бавачката на синовете им, Гуен започна връзка с певеца Блейк Шелтън.

„Имах късмет да срещна мъж, който преминаваше през същите неща в личния си живот като мен. И той се развеждаше, и двамата се сприятелихме. В началото той ми вдъхваше надежда и... просто не знам какво се случи след това“, разказва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вдъхваше надежда

    0 0 Отговор
    Стефке, ти май си търсиш на кого да переш чорапите?!
    Нал си певица - бутни некой албум с оферти!