Last news in Fakti

19 Юли, 2016 23:29 1 383 2

Коза се удави, бягайки от тълпа туристи

  • коза-
  • тълпа-
  • удави-
  • туристи

Нелепият инцидент предизвика редица негативни коментари в публичното пространство

Коза се удави, бягайки от тълпа туристи - 1
Снимка: БТА/АР

Планинска коза се удави в американския щат Аляска докато се опитвала да избяга от тълпа туристи, които искали да я снимат, съобщи ABC News.

Животното скочило в океана от страх, но не могло да се върне обратно на брега, защото там било събралото се множество.

Местните власти подчертават, че е задължително дивите животни да получат необходимото пространство, което им е нужно за пълноценен живот. Полицията определи случая като нелеп, тъй като на практика козата е "умряла без причина".

Това е пореден случай в САЩ, при който групи хора се приближават прекалено много до дивата природа, предизвиквайки инциденти. Наскоро в националния парк "Йелоустоун" група туристи хванаха младо бизонче, мислейки че е "изоставено", след което се наложило да му бъде приложена евтаназия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дивата природа

    0 0 Отговор
    Аз помня и едно делфинче дето умря от дехидратиране, защото бяха си го раздавали да си правят селфита на плажа. Имаше и едно зайче задушено от гушкане...
    Кво толкова станало - голямата работа!
    Ще кажеш, че някой с БМВ си е пуснал РОК в колата вместо чалга или пък, че някоя кифла знае стихотворение на Дебелянов...
  • 2 копеле

    0 0 Отговор
    Че да си извадят козата от водата и да я изпекат на барбекю бе и купона е готов