29 Юли, 2016 01:30 1 582 1

НДК се превръща в най-мащабната арена за лов на покемони

  • покемони-
  • ндк-
  • арена-
  • игра-
  • ловци-
  • pokemon go

София е първият европейски град, в който ще се състои толкова многоброен лов на покемони

НДК се превръща в най-мащабната арена за лов на покемони - 1
Снимка: БТА

Националният дворец на културата (НДК) ще се превърне в арена за най-мащабния лов на покемони в Европа – на 30 и 31 юли.

Събитието е предизвикало интереса на 10 000 потребители на „Pokemon GO“ във Фейсбук, като се очаква бройката да нарасне значително, обявиха организаторите на събитието.

Вратите на Двореца ще бъдат отворени и търсенето ще се състои вътре в самата сграда.

Освен, че ще имат възможността да се сдобият с нови изключително редки покемони, присъстващите ще намират скрити из НДК десетки технологични награди, а един от тях ще си тръгне с чисто нова конзола PlayStation 4.

Входът и ловът са свободни, а запалените по играта, които не могат да присъстват, могат да гледат живото излъчване на случващото се.

София е първият европейски град, в който ще се състои толкова многоброен лов на покемони. Подобно събитие се е провело в Сан Франциско, САЩ, когато близо 9 000 души са ловили заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 покермон

    0 0 Отговор
    Я по-полечка с тея покемони, че да не ви гази някой камион!