Last news in Fakti

6 Август, 2016 00:00 2 587 2

Бритни Спиърс да ти влезе в леглото (ВИДЕО)

  • бритни спиърс-
  • леглото-
  • джими кимъл

Певицата събуди Джими Кимъл по доста шантав начин

Певицата Бритни Спиърс направи доста шантава изненада на телевизионния водещ и комик Джими Кимъл, съобщи „Дейли Стар“.

Певицата нахлу в спалнята на Кимъл с няколко разсъблечени танцьори, докато той още спи. Тя пробуди Кимъл с истинско диско шоу и новата си песен Make Me.

Във видеото водещият изглежда изненадан да види как Бритни и няколко танцьори се кълчат над него. Той обаче бързо влиза в духа на купона.

Бритни е била пусната в спалнята от собствената му съпруга – Моли. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амигоса

    0 0 Отговор
    Не знам за какво са му танцьорите, самата Бритни е достатъчна изненада, но след мен ще коментират и други българи които ще ни пояснят че това са пе..расти а и че самият водещ също е пе.ал

    Коментиран от #2

  • 2 Пиф

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Амигоса":

    По-интересното е съпругата Моли? как така докарва Бритни в спалнята на мъжлето си и се кефи на това? повечето жени бипа издрали лицето на Бритни и мъжлето.... предполагам, че моли е лесбийка и си умира за тройка с Бритни и мъжлето си, може и без мъжлето вероятно? но дали Бритни би и удикала не зная? Но постъпката на моли намеква за такава идея.... Аз не искам Бритни да ми кацне в леглото. С такова чудо няма да мога да се наспя и цяла седмица ке будувам...ще ходя със зачервени от безсъние очи. Колегите ще помислят, че съм водолаз. Но пък ако направи по едно кааве, може и да си отворя едииният клепач и да си полафим?