12 Август, 2016 03:14 2 869 1

Да ти махнат хемороидите по погрешка, докато чакаш жена ти да роди

  • китай-
  • грешка-
  • операция на хемороиди-
  • лекарска грешка-
  • бъдещ баща-
  • операция

Китайски лекари объркаха нервен баща с пациента, когото трябвало да оперират

Да ти махнат хемороидите по погрешка, докато чакаш жена ти да роди - 1
Снимка Архив Сунхуа/БТА

Бъдещ баща, който с нетърпение чакаше новини за състоянието на съпругата си, пред родилното отделение на китайска болница, получи изненадваща и болезнена операция за отстраняване на хемороиди.

Лекарите объркали мъжа с друг пациент, който вече бил попълнил документацията около болезнената процедура, пише "Bandao City News".

Когато лекарите настояли бъдещият баща, който нервно чакал в коридора, да ги придружи, той решил, че от него се иска да помогне на жена си при раждането.

Това, което се случило обаче било изключително изненадващо и смущаващо. Щом влязъл в лекарския кабинет, той бил помолен да свали панталоните си и да легне на операционната маса.

"Почувствах се странно, и попитах защо? Но те ми казаха да правя това, което ми казват."

След като се настанил на операционната, лекарите го упоили, преди да отстранят хемороидите на нищо неподозиращия пациент.

"Аз наистина не знаех, че имам хемороиди", разказва мъжът, който е на 29 години.

"Докато лежах на операционната маса, чух бебешки плач и бях много щастлив. Исках да хукна и да прегърна бебето", разказва той пред китайския вестник "Morning View".

"Но не можех да се движа, защото започнах да изпитвам ужасна болка."

От болницата предложили обезщетение в размер на 5000 юана (680 евро) за допуснатата грешка и причиненото неудобство. Въпреки това болничен служител заяви, че грешката "трябва да се разглежда като двустранна, тъй като пациентът е възрастен мъж, който може да отговаря за действията си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    0 0 Отговор
    ПАК ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СА МУ КЛЪЦНАЛИ КАНЕЛКАТА,ЧЕ ПОСЛЕ , ЩЕШЕ ДА ПИК..Е КЛЕКНАЛ.