Last news in Fakti

30 Август, 2016 02:45 1 407 1

Маймуна открадна телефон (видео)

  • маймуна-
  • видео-
  • телефон-
  • снимка-
  • открадна

Оказва се, че маймуните предпочитат телефони пред почерпка

Каква е цената на едно селфи с маймунка? Шепа ядки и мобилен телефон. Или поне това е цената, която млада китайска туристка плаща, за неблагоразумието да се приближи прекалено близо до една маймуна в китайски зоопарк.

Поговорката "подаваш му пръст, пък то ти отхапва ръката" може би е чудесен коментар за забавното видео, което от известно време се върти из социалните мрежи.

Потърпевшата туристка, твърдо решена да снима епичен кадър с маймуната, подава шепа ядки с лявата си ръка, а с дясната се опитва да снима. Заинтригувана от случващото се, маймуната се приближава към момичето, но неудовлетворена от предложената награда, тя взема нещата в свои лапи и отмъква телефона, с който трябва да бъде заснета.

Не е ясно дали туристката си е върнала телефона, но смелият ход на маймуната трябва да послужи за пример на всеки пристрастен към телефона си потребител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аззззззззззззз

    0 0 Отговор
    замина и другия бъбрек за нов айфон