Last news in Fakti

31 Август, 2016 00:15 1 541 0

Тейлър Суифт разкара Том Хидълстън

  • суифт-
  • хидълстън-
  • раздяла
Тейлър Суифт разкара Том Хидълстън - 1
Снимка: БТА/АР

Поредната двойка, която папараците ту женят, ту разделят е на певицата Тейлър Суифт и актьора Том Хидълстън. Романтичният период в отношенията на 26-годишната Суифт и 35-годишния красавец явно е приключил.

Според очевидци двамата се скарали на публично място, а после Тейлър го махнала от "приятелите" в социалните мрежи. След кавгата двамата не са се срещали. Според официалната версия причина за раздялата им е несъвпадение на работните графици.

Том Хидълстън е заминал за Австралия, където снима продължението на "Thor". Там той отново изпълнява ролята на злодея Локи. Тейлър не е пожелала да се присъедини към гаджето си , въпреки че в момента не била толкова заета. За сметка на това тези дни е засечена с млад мъж в ресторант в Ню Йорк.

Том също не й отстъпва. Папараци го спипаха в Австралия да си прекарва времето в компания на две красавици, твърди US Weekly.

Сега поклонниците на двойката се чудят дали е свършила връзката между двамата, която изглеждаше толкова стабилна, че мнозина говориха дори за венчило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА