Last news in Fakti

9 Септември, 2016 01:31 1 599 0

Рене Зелуегър: Всеки трябва да бъде обичан

  • зелуегър-
  • обич-
  • бременност-
  • филм-
  • форма

Рене Зелуегър открай време роптае срещу натиска в Холивуд върху жените да изглеждат „перфектно“. Актрисата, която направи чудеса с тялото си, за да влезе в образа на Бриджит Джоунс не пропусна да коментира отново горещата тема, тъй като и тази година ще я гледаме пухкава и бременна на големия екран в „Bridget Jones's Baby“.

„Тази седмица е прекалено дебела, за да я обичам. Тази седмица прекалено слаба, за да я обичам“. Какво правите? Всеки има дебели дни и ако не можете да ги обичате тогава, любовта ви не струва“, обясни звездата в новия брой на сп. Red.

Рене не спря дотук. Тя изрази и възмущението си относно подигравките онлайн и културата на хулене и нападане, върху която няма никакъв контрол:

„Как така стана окей да седиш в една стая и да причиняваш болка на някои друг просто ей така за спорта? Кога станахме такива?“

На въпроса какво би посъветвала по-младото си аз, Рене отговори:

„Не губи радостта, ентусиазма и благодарността си. Продължавай да се забавляваш. Защото в един момент животът вече не е пълен с толкова нови открития, а с отговорности и когато второто задмине първото, става предизвикателно“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА