10 Септември, 2016 00:15 1 885 0

Мадона загуби битката за сина си

  • мадона-
  • ричи-
  • роко-
  • син-
  • попечителство
Мадона загуби битката за сина си - 1
Снимка: БТА/АР

След 9-месечен спор Мадона и Гай Ричи най-накрая се разбраха при кого ще живее 16-годишният им син Роко.

Делото за попечителството над момчето е спечелено от британския режисьор и тийнейджърът ще остане да живее при него в Лондон за постоянно. Попзвездата не успя да накара Роко да се завърне при нея в Ню Йорк и там да продължи обучението си.

Говорителят на съда в Ню Йорк заяви, че певицата и Ричи са постигнали извънсъдебно споразумение, според което Роко ще заживее с Гай в английската столица и ще бъде записан в местно училище. Роко ще бъде посещаван редовно от майка си, която също има жилище в Лондон.

47-годишният Гай и 58-годишната Мадона са родители и на 10-годишния Дейвид, когото осиновиха от Малави, малко преди да се разведат през 2008 г. след 8-годишен брак. Той живее с Мадона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА