Last news in Fakti

19 Септември, 2016 00:02 1 386 0

Юрист и учителка са най-сексапилните професии

  • секси-
  • професии-
  • юрист-
  • учителка

Манекенки и стюардеси са последни в класацията

Юристи и учителки оглавиха класация за най-сексапилни професии в света, съобщава „Дейли мейл”. Списъкът е съставен по данни от сайта за срещи Тиндър, който е най-популярният в Обединеното кралство.

Всеки мъж, който търпи неуспехи в любовния си живот, трябва да съжалява, че не е следвал право. Според представителките на нежния пол именно юристите са най-секси мъже.  

Техните колежки обаче не възбуждат в същата степен мъжките фантазии. Класацията при дамите се оглавява от учителките. Веднага след тях са зъболекарките, следвани от логопеди, архитектки и организаторки на събития. Жените юристи са едва шести.

Данните от публикуваната класация говорят за интересна промяна в предпочитанията на съвременните мъже. Смятаните по традиция за най-сексапилни женски професии - манекенки и стюардеси, заемат едва последните две места в надпреварата. Пред тях са психоложките и музикантките, както и личните треньорки и медицинските сестри. Журналистките са на 10-о място, а актрисите въобще не попадат в класацията. 

При мъжете на второ място са актьорите, на трето - творческите директори. Самолетните стюарди са на четвърто място, а на пето - журналистите. На последно място в класацията са готвачите. Моделите и при мъжете са на предпоследното 14-о място. Архитектите са 7-и, а учителите 9-и. Лекарите са едва на 10-а позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА