Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 12:59 2 498 0

„Мечтай и Постигай“ –формулата на Симона Първанова за щастие и успех

  • софия-
  • „мечтай и постигай“-
  • симона първанова

След дългогодишна кариера в ТВ ефира водещата Симона Първанова вече се изявява в ново амплоа. Припомняме , че през 2010 г. чаровната напусна „Планета Тв“ и замина за Гърция, където 6 месеца организира и води караоке и модни партита на територията на екзотичния остров на южната ни съседка - Корфу. В началото на тази година Симона замина за Будапеща за да подпише договор с унгарската ТВ компания „Телемедиа ИнтеракТВ“. Така най-сексапилната водеща за 2010 г.  се появи отново на екран в ефира на Планета в предаванията „Шепот на пари“ и „Песента на парите“.
След завръщането си от Будапеща амбициозната треньорка по футбол реши да открие дейността на своята компания „ФърстеСновА“ в България с организирането на предстоящия семинар-тренинг “Мечтай и Постигай”.
Припомняме, че Симона бе и Ивент директор в агенция „ПРоФайл“ и сега на партньорски начала с Наско Лазаров ще осъществят новото начало.
Събитието ще бъде проведено от 28 до 30 октомври в рамките на три дневен семинар в комплекс “White Fir Valley” Разлог.
Програмата е повече от интересна и обещаваща незабравими моменти за участниците. Те ще станат част от семинара `Работилница на Благополучието` с лектор Татяна Рачева-първия инструктор в България по Луиз Хей метод. Ще се научат да работят в условията на колективния дух, чрез тийм билдинг игри с треньор Десислава Бориславова в полите на Пирин планина. Участниците ще имат и уникалната възможност да се заредят енергийно от „Картините на Късмета” - творения на вселенската художничка Цветанка Маринова. За всеки присъстващ е подготвена и индивидуална диагностика и анализ на аурата с ултрамодерния и хитов в USA” ГРВ – Апарат” на д-р Коротков. Разбира се няма да липсват и забавните моменти. Всички мечтатели които искат да постигат успехи и щастие ще премерят певческите си възможности от сцената на „Караоке парти – Ти си Звездата”, а за най-добрите ще има и много награди и подаръци.
В последния ден на семинара всички ще се отдадат на Спа удоволствия за сетивата и ще открият персонални мотивиращи съкровища в зоната за релакс на комплекса. На финала организаторите предвиждат и официално награждаване. Всеки един участник в тренинга ще получи диплома - сертификат за успешно завършен Курс на Живота – «Мечтай и Постигай» по време на официалната церемония за закриване на позитивната инициатива.
От „ФърстЕСновА“ и „ПроФайЛ“ обещават поредица от интересни семинари на различна тематика, които ще бъдат организирани в райските кътчета на страната ни и на територията на екзотичните дестинации по света. На интересната дата 11.11.2011г. предстои и следващия мотивиращ тренинг „Първи във всичко– Ти си номер едно“, този път под формата на тийм билдинг на гръцки за живеещите в страната ни темпераментни съседи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА