Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 10:06 5 343 0

Най-лошата свекърва

  • свекърва-
  • най-лошата-
  • наранена
Най-лошата свекърва - 1

Свекървите са неразделна част от радостите, които идват с брачния живот, и някои дори твърдят, че несправедливо имат лоша слава.

Но шокиращата история на една жена за това как свекърва й реагира на решението й да не разбират пола на очакваното бебе разбуни духовете сред много семейни двойки.

Жената споделя в писмо до британско списание, че имала сърдечна връзка със своята свекърва през шестте години брак с мъжа си.

"Сега съм бременна с първото внуче на семейството му. Съпругът ми и аз заедно решихме, че не искаме да знаем пола преди раждането," пише тя.

"Свекърва ми се вбеси от нашето решение, въпреки че аз се опитах да я успокоя, като приех да посещавам акушера, който тя предложи и позволявайки й да присъства моите пренатални прегледи. Но тя повдигаше въпроса за пола при всяка възможност. "

При следващото посещение при гинеколога си, жената изненадващо срещнала свекърва си да излиза широко усмихната от кабинета му.

"Няколко дни по-късно получих съобщения от членове на семейството ми, с които ме поздравяваха за момиченцето, което очаквах!"

Жената завършва писмото си с думите, че се чувства наранена и предадена от действията на майката на съпруга си, и те двамата са решили тя да не присъства на раждането на бебето.

Това не е първият случай, когато свекърва причинява тревога на младо семейство. Друга жена от Великобритания споделя в социална мрежа, че бъдещата й свекърва решила да бъде в бял костюм на сватбата им, въпреки изричните молби и предупреждения, че не е проява да добър вкус гостите на сватба да носят бяло. Получените коментари в интернет се разделили на две – някои смятали, че свекървата може да облича каквото си иска, други – били срещу това.

А вие какво мислите?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА