Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 03:15 1 165 0

Вал Килмър: Не съм болен от рак!

  • килмър-
  • рак-
  • дъглас

Вал Килмър обяви, че не страда от рак. Информацията беше от неговия колега Майкъл Дъглас. На събитие в Лондон той каза, че Вал страда от същата форма на рак на гърлото, с каквато е бил диагностициран и той преди време.

"Обичам Майкъл Дъглас, но информацията му е погрешна", написа 56-годишната холивудска звезда на страницата си във Фейсбук.

Така той обори твърдението на 72-годишния Дъглас, който преди 6 години оповести, че има напреднала форма на рак на гърлото. Съпругът на Катрин Зита-Джоунс успя да пребори болестта.

Вал Килмър написа още, че за последен път е разговарял със своя колега и приятел преди две години. Тогава го е помолил да му препоръча специалист за диагностика на бучка в гърлото.

"В крайна сметка прибягнах до услугите на екип от Калифорнийския университет. Наистина имам здравословни проблеми и продължавам да се боря с тях, но не страдам от рак" - пояснява Вал Килмър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА