Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 13:37 1 998 0

Дж.К. Роулинг възхитена от Джони Деп

  • джони деп-
  • дж.к. роулинг-
  • филм-
  • фантастични животни и къде да ги намерим-
  • актьор-
  • премиера

Актьорът направил невероятна роля във "Фантастични животни и къде да ги намерим"

Дж.К. Роулинг възхитена от Джони Деп - 1
Снимка АП/БТА

Британската писателка Дж.К. Роулинг, която стана известна с книгите си за Хари Потър, призна, че е "възхитена" от участието на Джони Деп в новия ѝ проект "Фантастични животни и къде да ги намерим", пише в. "Метро".

На премиерата на филма в Ню Йорк, в четвъртък вечер, Роулинг заяви, че актьорската игра на Джони Деп е била невероятна и той е "направил невероятни неща с поверения му персонаж". Деп изигра черния магьосник Гелърт Гриндълуолд в току-що излезлият на голям екран филм.
Макар ролята му да е малка и не много забележима, той ще има по-голяма и важна роля в предстоящото продължение.

Дж.К. Роулинг възхитена от Джони Деп

"Фантастични животни и къде да ги намерим", в който авторката на "Хари Потър" дебютира като сценарист, черпи вдъхновение от поредицата за младия магьосник, която ѝ донесе световна слава. По-специално сценарият е написан на базата на учебника "Фантастични животни и къде да ги намерим", по който учат учениците в училището за магии "Хогуортс". Авторът на учебника е Нют Скамандър — главният герой във филма бе поверен на Еди Редмейн (с "Оскар" за "Теория на всичко").


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА