Last news in Fakti

29 Октомври, 2011 14:45 3 636 3

Венета Харизанова е Мисис България 2011

  • мисис българия-
  • харизанова

Венета Харизанова е „Мисис България 2011”. 15 финалистки, избрани от близо 600 кандидатки, се бориха снощи за короната на 13-ото издание на националния конкурс за омъжени дами – "Мисис България 2011", съобщиха организаторите на конкурса.

Журито, съставено от носителки на титлата през годините излъчи победителките: Мисис България 2011 Вселена - Венета Харизанова, Мисис България 2011 Свят - Венелина Милева, Мисис България 2011 Европейски Съюз – Катя Роуз и Мисис България 2011 Земя – Александрина Иванова, предаде БГНЕС.

По време на конкурса се проведе и благотворителна акция за събиране на средства за третия курс на лечение на 2-годишния Натанаил, който страда от детска церебрална парализа. Инициативата беше на Милена Шаркова – Мисис България 2008 и Мисис Континенти 2009. Тя направи специални календари, които се продаваха, а средствата бяха предназначени за лечението на детето. Благотворителната кампания ще продължат и новите носителки на титлата Мисис България.

За нуждите на благотворителната си дейност организация "Мисис България" пък получи автомобил.
Мисис България 2011 Вселена - Венета Харизанова от София е зодия Везни. Магистър по маркетинг и мениджмънт, работи като модел и актриса. Хобито й е да рисува, да кара ски и заедно със съпруга си обичат екстремните спортове. Смята, че пътят на осъзнаването е ключът към живота.

Мисис България 2011 Свят - Венелина Милева е от София, зодия Овен. Тя е лекар – офталмолог. Със съпруга си създават очна клиника. Майка е на 2 деца – момче и момиче. За нея очите са път към душата на човека и трябва да ги пазим. Смята, че мисълта предизвиква събитията.

Мисис България 2011 Европейски Съюз – Катя Роуз е от София, зодия Лъв, образование - висше икономическо. Майка на две деца. Работи като мениджър в международни фирми. Девиз "Никога не се предавай!".

Мисис България 2011 Земя – Александрина Иванова е от Стара Загора. Родена е между зодиите лъв и дева. Има висше образование – здравен мениджмънт и работи като медицински представител на фармацевтична компания. Майка е на 2 деца и успешно съчетава грижата за тях и професията. Девизът и е: "Напред и нагоре!" и смята, че красотата ще спаси света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    1 0 Отговор
    Добре де Венета Харизанова станала МИС-ка.Радвам за което.А може ли една МИС България да има голи снимки и фотосесии!?!
  • 2 Станислав Маринов

    0 0 Отговор
    Явно може, за което благодарим!
  • 3 аз

    0 0 Отговор
    Еми може... щом се е омъжила за бизнесмен ;DDDDD А имаме толкова хубави и скромни момичета, ама хей на - така е в БГ!!!