Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 00:14 1 331 0

Кейти Холмс: Искам да съм майка за пример

  • холмс-
  • сури-
  • дъщеря-
  • крус
Кейти Холмс: Искам да съм майка за пример - 1
Снимка: БТА/АР

Кейти Холмс се готви скоро да покаже своя първи филм, в който дебютира като режисьор. Лентата се казва „All We Had“, драма е, разказва се за връзката майка-дъщеря и световната му премиера е на 9 декември.

В интервю 37-годишната Кейти коментира именно начина, по който отглежда дъщеря си Сури. Актрисата е може би най-известната самотна майка в Холивуд, след като бащата на Сури – Том спря да контактува с детето, след развода си с Холмс (преди три години), заради забрана на сциентоложката църква.

Затова пък Кейти споделя, че се опитва да бъде една стабилна и надеждна майка. Тя казва за своята голяма отговорност като самотен родител следното: „Аз съм израснала в семейство с пет деца – имам три сестри. Така че женските отношения за мен са познати и затова поех режисурата на филм с подобен сюжет. Все пак моята основна роля в живота е да бъда добра майка.“

За това, че иска да отгледа Сури в нормална среда тя споделя: „За мен това е важно. Много често с нея прекарваме време с моите братовчеди и племенници. Мисля, че най-важното нещо в живота ми е да дам детството на дъщеря си. Това диктува и професията ми и ангажиментите, които поемам.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА