2 Декември, 2016 00:30 9 548 4

6 идеи за тих секс, когато сте на гости

  • секс-
  • тих-
  • гости-
  • орален секс-
  • мисионерска

С наближаването на празниците идват и посещенията на близки и роднини, а това често налага необходимостта да спим в близост до стаята я на родителите ни, я на приятели и техните деца. Мисълта, че те може да ни чуят как правим секс е понякога травматизираща. Но обичта към секса често надделява над страха да бъдем чути, докато го правим.

За всичките дами, които имат подобни притеснения, сайтът beu.bg предлага няколко начина да правите тих секс в къщата на родителите му, или на друго място, което го налага:

1. Орален секс с вратовръзка

Това е като обикновен и прекрасен орален секс, само че вземате вратовръзка (или риза – каквото имате под ръка) и я увивате около устата му/й, за да заглуши пъшканията, защото добрият орален секс винаги е придружен от пъшкания.

2.В гардероба

В случай, че имате голям гардероб – влезте в него. Никой не може да чуе виковете ви от там.

3. Взаимна мастурбация

Не можете да накарате леглото да спре да скърца. Колкото и да сте тихи, ако леглото ви скърца, нещата ще са странни. Затова решението е взаимна мастурбация. Секси е да се гледате как мастурбирате – връща спомените, когато сте били нови в сексуалния свят, когато всичко е било ново и забранено, а както знаем забраненото винаги е секси.

4. Тих секс в поза „Лъжички“

Сексът в поза „лъжички“ обикновено е тих. Партньорът ви може просто да си легне и да не мърда много. Перфектна е за мързеливите любовници или пък когато сте на гости на родителите му.

5. Използвайте ръцете си

Оралният секс е рискован, защото може да бъде доста шумен. Затова едно от решенията е да използвате ръцете си – точно като в гимназията, само че този път знаете какво правите.

6. Мисионерската

Стига да не сте бързи, мисионерската може да бъде доста тиха поза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    7 0 Отговор
    Малеее палавница си Вениииии.
  • 2 Мършата

    0 2 Отговор
    Най-просто - пуснете си чалгичка, толкова силно, колкото да заглушава "шума"! Хем кеф от чалгичката, хем кеф и от другото!)))
  • 3 Танас

    7 0 Отговор
    Бряхххх , това Вени шъ мъ напрай ...мръсник ...риаш ли ? ))))))))
  • 4 БГимето на младите под 18😂😂😂

    0 0 Отговор
    Хора ,какъв секс ,какви пет лева!!!
    Старите хора само за това ли мсилите(не казвам,че сте стари,но аз съм млад и всички ми изглеждат стари). Пък и хора вие на колко сте го правили първият път че да е забранено. Имам съмнения ,че вашето поколение е било по-зле и от нашето(не целя да обидя никого). Не казвам на колко съм!!! Ама никой от нашия клас все още не го е правил!!!