8 Декември, 2016 07:00 3 738 0

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • риби-
  • стрелец-
  • овен

Стрелец
Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете се към себе си. Помислете къде грешите и ще откриете отговора сами.

Козирог
Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими.

Водолей
Днес рисковите инициативи, започнати от вас през изминалите дни, ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните си очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера.

Риби
Днес не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време за интимната си половинка.

Овен
Днес ще имате доста работа, но не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно и ще имате повече поводи да се радвате на живота си.

Телец
Днес не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи добрия изход на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете доволни. Възможно е да сте придобили погрешни впечатления от поведението на определена личност и тя да няма това отношение към вас, каквото вие бихте желали да е.

Близнаци
Капризите ви днес ще срещнат отпор и са възможни разногласия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в чужда игра. Безработните ще получат възможност за нова работа, но има още какво да подобрят в себе си, за да останат доволни.

Рак
Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение.

Лъв
Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Дева
Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чиито авторитет е безспорен. Наученото ще ви помогне и при следващи подобни случаи. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели.

Везни
Днес фокусирайте вниманието си върху всички тези дела в професионалната сфера, за които до момента не разполагахте с достатъчно свободно време. Опитайте се да проявите самоинициатива при преследване на личните си материални и делови интереси.

Скорпион
Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Вълнуващи мигове ви очакват с любимия човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА