Last news in Fakti

17 Декември, 2016 00:45 1 877 0

Джони Деп не иска да плаща на Амбър Хърд

  • деп-
  • хърд-
  • компенсация-
  • дело
Джони Деп не иска да плаща на Амбър Хърд - 1
Снимка: БТА/АР

Джони Деп отказа да плати на Амбър Хърд 6,8 милиона долара. Това е сумата, която бе присъдена от съда по време на бракоразводното им дело, съобщава The Daily Express. Юристи на 53-годишния актьор нарушили съдебното решение по условията на договора за развода на двойката, едно от които било да плати компенсация на актрисата.

Причината била, че Хърд била длъжна да не говори публично за насилие, упражнено върху нея от страна на Деп, но тя го направила. По сведение на изданието, Деп бил длъжен да плати на Хърд парите до края на тази седмица. Също така той не дал възможност на актрисата да си вземе вещите от дома им в Холивуд. Юристите на Хърд внесли молба в съда, в която поискали звездата от „Карибски пирати“ да бъде принуден да изпълни условията по договора.

През август актрисата заявила, че ще предостави получените от Деп пари за благотворителност на Американския съд за защита на гражданските свободи и на детското отделение в болница в Лос Анджелис.

На 23 май тази година Хърд подаде молба за развод и обвини Деп, че е упражнил физическо насилие върху нея и често се намира под въздействието на алкохола и наркотиците. Двамата се ожениха през февруари 2015 г. Любовта им пламна по време на снимките на „Дневникът на едно пиянде“. Заради Амбър Деп заряза дългогодишната си партньорка Ванеса Паради, от която има две деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА